Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Arc és testápoló

Mik azok az utánbarnító készítmények? (Leírás a lap alján)


5termék 15
5termék 15

UTÁNBARNÍTÓ KÉSZÍTMÉNYEK
A szoláriumozás utáni készítmények olyan speciális szoláriumkozmetikumok, amelyeket a két szoláriumozás között, naponta kell használni testápolóként. Ezek nem csak intenzív tápláló összetevőket tartalmaznak, hanem bőrmegújító, szabadgyököket megkötő hatóanyagokat is (pl: zöldtea-, roobius tea-, uborkakivonat, aloe vera gél). Ezen felül segítenek a megszerzett barnaság megőrzésében és felkészítik a bőrt a következő szoláriumozásra. Egyes készítmények minimális mennyiségben bronzereket is tartalmaznak, így még tovább maradhatunk barnák.


A HIDRATÁLÁS FONTOSSÁGA
A szoláriumozott bőr fokozott hidratálást igényel, ezért a szoláriumkozmetikumok nagy mennyiségben tartalmaznak különböző értékes növényi olajokat, vajakat (pl: sheavaj, kakaóvaj, kendermag-, jojoba-, mandulaolaj, stb.). A hidratálás által a bőr 40 %-kal hatékonyabban képes befogadni az UV sugarakat, mint az érdes, száraz bőrfelület, továbbá lassul a természetes hámlási folyamat, így több melanin marad az epidermisz legfelső rétegében, tehát a bőr hosszabb ideig megőrzi a megszerzett barnaságot.