Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Bronzerek

Mik azok a bronzerek? (Leírás a lap alján!)


32termék 124
32termék 124

Hogyan barnulunk?

Ahhoz, hogy a szoláriumkozmetikumok használatának fontosságát megértsük, tisztában kell lenni a barnulás folyamatával. A barnulás (melanogenezis) során a bőrben lévő melanocitákban a Tyrosine barna színű melaninné alakul. Ehhez a folyamathoz szükség van arra, hogy elegendő mennyiségű TYROSINE, TYROSINAZE enzim, UV-FÉNY, HŐ és OXIGÉN álljon rendelkezésre. A folyamat során drasztikusan csökken a bőrben a Tyrosine és a Tyrosinase enzim mennyisége, így a további barnulás már csak olyan mértékben lehetséges, amilyen gyorsan képes a szervezet pótolni ezeket az „elfogyasztott” vegyületeket.

Mik azok a bronzerek?

A “Bronzeres” szoláriumkozmetikumok természetes növényi kivonatokat (pl. béta-karotin, mogyoró-, diókivonat, vörös alga, stb.) tartalmaznak, melyek a bennük levő természetes pigmentanyagok által barnítják a bőr felső rétegét, felerősítve a szoláriumozás hatását. A diólevél és a zölddió-burok kivonata juglanokban gazdag, mely a bőr felső rétegében a bőr pigmentjéhez, a melaninhoz hasonló színpigmenteket hoz létre. Fertőtlenítő és antiallergén hatása mellett az egyenletes szín elérésében segít és kiválóan tonizálja a tónusát, feszességét vesztett bőrt. Ezek a termékek nagyon kedveltek a szoláriumozók körében, mert hatásuk azonnali és nagyon látványos. Az egyes termékek eltérő mennyiségben tartalmaznak Bronzereket, ezért ügyelni kell arra, hogy az adott egyén a barnasági fokának leginkább megfelelő készítményt használjon. A krémet egyenletesen kell elkenni a teljes bőrfelületen és szoláriumozás után kezet kell mosni, mert az ujjak közötti száraz bőrt a bronzerek megszínezhetik. Így gyönyörű, egyenletes, bronzbarna bőrszín érhető el, nagyon rövid idő alatt. A három fő szoláriumkozmetikum típust (barnulásgyorsítók + bronzerek, bronzerek + termobronzerek=tingle krémek) gyakran kombinálják egymással egy krémen belül, a legoptimálisabb hatás érdekében.