Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Termék kategóriák

MIRE JÓK A SZOLIKRÉMEK?


A szolárium szalonok polcain számtalan szoláriumkrémmel találkozhatunk. Mire jók ezek? Melyiket válasszam? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel bennünk a széles kínálat láttán. Sokan nem is tudnak eligazodni a sokaságban és még az is előfordul, hogy a nem megfelelő választás végül elégedetlenséget szül.

 

Eredményesebb barnulás
Szoláriumkrém használatávall 30-40 %-kal eredményesebben barnulunk, így kevesebb szoláriumozással, gyorsabban elérhetjük a kívánt hatást és a megszerzett barnaság tartósabb lesz.


Nehezen barnuló részek
Bizonyos területek (pl. arc, láb stb.) sokszor nehezebben barnul, illetve érzékenyebb, mint a test többi része. Ezért fejlesztettek ki olyan speciális kozmetikumokat, amelyek segítenek az ilyen probléma megoldásában. Pl.: Soleo Perfect Legs ? a nehezen barnuló lábakra illetve Face Tan / Face Bronzer ? a nehezen barnuló, érzékeny arc, nyak, dekoltázs területére.


A szoláriumozott bőr speciális igényei
A szoláriumkrémekben található aktív hidratáló, anti-aging hatóanyagok, védik, ápolják a bőrt, segítenek megelőzi az apró ráncok kialakulását és a már meglevő ráncokat elhalványítják. Szemmel látható a különbség a között, aki rendszeresen használ szoláriumkozmetikumot és a között, aki nem ápolja a bőrét. Hiába barna a bőr, ha látványra szürkés színű, vízhiányos. Az öregedésért is felelős szabadgyökök ellen antioxidánsokkal vehetjük fel a harcot, ezért a szoláriumkozmetikumokban nagy mennyiségben találhatók antioxidáns hatóanyagok is (pl. zöld tea-, rooibus tea-, vörös alga kivonat, aloe vera gél stb.) , melyek védelmet biztosítanak a bőrnek az UV-fénnyel szemben. Ezek a speciális kozmetikumok felkészítik a bőrt a következő szoláriumozásra is, feltöltik azt a barnuláshoz elengedhetetlen anyagokkal. (pl. Tirozin, béta-karotin stb.) Elkerülhetjük a jellegzetes ?szoláriumszagot" szoláriumkrém használattal, mivel intenzív illatukkal elnyomják a kellemetlen illatot.


Egy igazi nő illata...
Finom, erőteljes illatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen.


Nem mindegy, mikor mit kennünk a bőrünkre
A szoláriumkozmetikumokat speciálisan a szoláriumozáshoz fejlesztették ki, így -az egyéb kozmetikumokkal ellentétben- nem tartalmaznak fototoxikus (fényérzékeny) anyagokat. Ezért a szoláriumozáskor semmilyen más kozmetikumot sem szabad használni! (pl. testápoló, smink, parfüm stb.)


Hogyan használjuk őket
A tökéletes barnulás érdekében fontos, hogy a szoláriumkrémet a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben vigyük fel a szoláriumozás előtt, különös figyelmet fordítva a combok valamint a karok belső oldalára. Szánjunk elegendő időt a krém felvitelére! Egy teljes testre 10-15 ml kozmetikum bőven elegendő, ennél több krém felkenése nem eredményez intenzívebb barnulást. A legideálisabb, ha a szoláriumkrémet a szoláriumozás előtt 10 - 15 perccel kenjük a bőrünkre. Így a hatásuk eredményesebb, mivel a kozmetikum ez idő alatt megfelelően képes felszívódni. Ha szoláriumkozmetikumot használ, érdemes azt a szolizás után még néhány óráig a bőrön hagyni, annak érdekében, hogy a benne levő barnulásért, tápanyagellátásért és hidratálásért felelős hatóanyagok tökéletesen hasznosulhassanak.


Testápoló vagy szoláriumozott bőrre való testápoló
A speciális szoláriumozás után használatos kozmetikumok segítségével nem csupán szebb és tartósabb lesz a megszerzett barnaság, hanem ?a testápolókkal ellentétben- antioxidáns, ránctalanító tulajdonságuk biztosítja a bőr védelmét is. Ezeket nem közvetlenül a szoláriumozás után, hanem a két szoláriumozás között fürdés, zuhanyzás után reggel és/vagy este a testápoló helyett kell használni.


Fényvédő kérdések
A szoláriumkozmetikumok nem tartalmaznak fényvédőt, ezért nem használhatók napozáshoz. A szerepük az, hogy segítségükkel hatékonyabban barnulhasson a bőr, mint nélkülük, illetve táplálják és ellássák a bőrt olyan vitaminokkal, tápanyagokkal, melyek bőrvédő és bőrápoló hatásúak.


Győződjön meg saját bőrén a szoláriumkozmetikumok fent felsorolt pozitív hatásairól!
Ha önnek a barnulás mellett a bőre védelme is fontos, kérje a szoláriumban dolgozók segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy melyik szoláriumkrém az ön számára legmegfelelőbb.