Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Termobronzerek

Mik azok a termobronzerek? (Leírás a lap alján)


2termék 12
2termék 12

HOGYAN BARNULUNK?
Ahhoz, hogy a szoláriumkozmetikumok használatának fontosságát megértsük, tisztában kell lenni a barnulás folyamatával. A barnulás (melanogenezis) során a bőrben lévő melanocitákban a Tyrosine barna színű melaninné alakul. Ehhez a folyamathoz szükség van arra, hogy elegendő mennyiségű TYROSINE, TYROSINAZE enzim, UV-FÉNY, HŐ és OXIGÉN álljon rendelkezésre. A folyamat során drasztikusan csökken a bőrben a Tyrosine és a Tyrosinase enzim mennyisége, így a további barnulás már csak olyan mértékben lehetséges, amilyen gyorsan képes a szervezet pótolni ezeket az „elfogyasztott” vegyületeket.
Termobronzerek = TINGLE kozmetikumok
A “Tingle” krémek hatóanyagaik segítségével (borsmenta, fahéj stb.) szintén a pigment termelésre vannak hatással. Természetes úton fokozzák a bőr oxigénellátását, felgyorsítják az anyagcseréjét, így a melanin termelő sejtek több festékanyagot (pigmentet) képesek előállítani. Használatuk során a bőr átmenetileg kipirul, enyhén csípős, bizsergő érzés jelentkezik. A barnító hatás azonnali, nagyon látványos, ezért egyre népszerűbbek hazánkban is ezek a termékek. Van aki a az enyhén csípős változatot kedveli, míg mások az erőteljesebb készítményekre voksolnak. Fontos azonban megjegyezni, hogy a “Tingle” krémeket nem javasolt huzamos időn keresztül alkalmazni, mert a nagyfokú barnító hatás révén kihasználják a bőrben levő hatóanyagokat. Ezért célszerű Acceleratoros ill. Bronzeres készítményekkel felváltva használni azokat. Érzékeny bőrű és kezdő szoláriumozóknak nem ajánlott!