Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Barnulásgyorsítók

Mik azok a barnulásgyorsítók? (Leírás a lap alján!)


30termék 124
30termék 124

HOGYAN BARNULUNK?


Ahhoz, hogy a szoláriumkozmetikumok használatának fontosságát megértsük, tisztában kell lenni a barnulás folyamatával. A barnulás (melanogenezis) során a bőrben lévő melanocitákban a Tyrosine barna színű melaninné alakul. Ehhez a folyamathoz szükség van arra, hogy elegendő mennyiségű TYROSINE, TYROSINAZE enzim, UV-FÉNY, HŐ és OXIGÉN álljon rendelkezésre. A folyamat során drasztikusan csökken a bőrben a Tyrosine és a Tyrosinase enzim mennyisége, így a további barnulás már csak olyan mértékben lehetséges, amilyen gyorsan képes a szervezet pótolni ezeket az „elfogyasztott” vegyületeket.

Mik azok a barnulásgyorsítók?

Az Acceleratorok (barnulásgyorsítók) nagy mennyiségben tartalmaznak Tyrosine-t, amiről tudjuk, hogy elengedhetetlen a barnaság kia-lakulásához. Ezeket a készítményeket más néven barnulás gyorsítóknak nevezzük, használatukkal gyorsabb és intenzívebb a barnulás. Ahhoz, hogy a melanogenesis végbemenjen a bőrben, időre van szükség, ezért az Acceleratorok hatása a szoláriumozást követő négy-hat órával válik igazán látványossá.