Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a kiskereskedelmi (ajánlott fogyasztói) árak láthatóak. A nagykereskedelmi árak csak aktiválást követően érhetőek el, azon vállalkozások számára, akik sikeresen regisztráltak oldalunkon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/3940403

Supertan Orange & Pineapple 200 ml
Supertan Orange & Pineapple 200 ml
5 355 Ft

Supertan Orange & Pineapple 200 ml

Supertan Orange & Pineapple 200 ml flakonos szolikrém

 Látványos hatású, bronzeres barnulásgyorsító szoláriumkozmetikum exotikus ananászos-narancsos illattal.

5 355 Ft
Részletek

Supertan Orange & Pineapple barnulás gyorsító szoláriumkrém

Orange & Pineapple (rövid név)

 

Aloe Vera gél alapú gyorsbarnító, színmélyítő szoláriumkozmetikum látványos hatású bronzerekkel (dió- és cukornád kivonat) és Tyrozinnal. Sárfányolaj és narancsolaj tartalma biztosítja a bőr táplálást és ápolását.

Exotikus, ananász-narancs illattal.

Kinek és hogyan?
A Supertan Orange & Pineapple  szoláriumkozmetikumot azoknak ajánljuk, akiknek már van alapszíne és szeretnének tovább barnulni.

Fontos, hogy a bronzeres szoláriumkrémeket egyenletesen kenje el mindenhol a bőrén és használata után mindig mosson kezet, annak érdekében, hogy az ne színezhesse el a tenyeret és az ujjak közti száraz bőrt!

Szoláriumozás előtt vékonyan, egyenletesen kenje a bőrére. Csak külső használatra alkalmas. Dermatológiailag tesztelt. Fényszűrőt nem tartalmaz.

Felhasználható: a dátum (nap,hó,év) és a gyártási sorozatszám a tasak oldalsó illetve a tubus felső zárócsíkján.

 

 

Összetevők:

Ingredients (INCI): Water/Aqua , Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera gél), Propylene Glycol, Cyclomethicone, Behenyl Alchol, Safflower Oil (sáfrányolaj), Isopropyl Palmitate, Dihydroxyacetone (cukornád kivonat), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Walnut Extract (dió kivonat), Polysorbate 20, Parfum/Frangrace, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Copper Peptides, L- Tyrosine (Tyrozin), Disodium EDTA, Orange Oil (narancsolaj), Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Ethylhexylglycerine, Riboflavin (B2-vitamin), Limonene. 

 

 

Kiszerelés: 

15ml tasakos csomagolás

200ml flakonos csomagolás

Adatok
Cikkszám
704534